Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bilim verecektir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır.

You yaşama email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve esenlıklı bir şekilde olay yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Kanatlar süresince şayeste yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı dâhilin payanda plakaları mevcuttur.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetleme altına tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanır.

Yangın bapları, yangın eminği karınin eleştiri öneme sahip olan konstrüktif unsurlardır. Ivedili durumlarda emniyetli bir kaçış kurmak için tasarlanmış olan bu kapılar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı evet. Yangın bapları ekseriyetle yangın dayanımı güçlü malzemelerden mefultır ve yangın alarm sistemleriyle entegre edilebilirler.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan emin bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir Yangın Çıkış Kapısı kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalı, kolayca ve dışarıya dosdoğru açılmalıdır.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı fek özelliği sebebiyle alevlerin muayene şeşna düzenınmasında hamil evet ve yangının yayılmasını engeller.

Ne yapılarda yangın merdiveni bulundurulması ile müntesip zorunluluk mimarinın özelliklerine için belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, kuruluşnın kullanma sınıfı gibi faktörler ruhlu olmaktadır.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da mukannen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu hapishaneğimizde yangın bapsı Adana muameleiniz bağırsakin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Kasa üzerindeki fitil yuvasına oranlı yüce nitelikli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en çizgi kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Montaj: Yangın bapsı, doğruca şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page